Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka przystawka świetnie wygląda i jeszcze lepiej smakuje. Dzisiaj prezentuję wersję rybną, ale można zrobić takie koreczki z bekonem, szynką, salami lub samymi warzywami.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5655
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 948
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 245
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 34065
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 94
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5655
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 948
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 245
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 34065
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 94
Składniki
Ostudzone jajka obieramy ze skorupek. Lekko ścinamy jajka z jednej strony, by stabilnie stały. Następnie jajka kroimy na pół. Na dolnej połówce układamy listek sałaty, pół plastra łososia, plasterek cebuli, pasek ogórka, połówkę pomidorka. Przykrywamy górną częścią jajka. Spinamy wykałaczką. Tak samo postępujemy z pozostałymi składnikami. Jajka posypujemy świeżo mielonym kolorowym pieprzem. Smacznego.