Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka przystawka świetnie wygląda i jeszcze lepiej smakuje. Dzisiaj prezentuję wersję rybną, ale można zrobić takie koreczki z bekonem, szynką, salami lub samymi warzywami.
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 12438
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1319
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39441
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 12438
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1319
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39441
Składniki
Ostudzone jajka obieramy ze skorupek. Lekko ścinamy jajka z jednej strony, by stabilnie stały. Następnie jajka kroimy na pół. Na dolnej połówce układamy listek sałaty, pół plastra łososia, plasterek cebuli, pasek ogórka, połówkę pomidorka. Przykrywamy górną częścią jajka. Spinamy wykałaczką. Tak samo postępujemy z pozostałymi składnikami. Jajka posypujemy świeżo mielonym kolorowym pieprzem. Smacznego.