Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna propozycja na podanie szpinaku :) Z serem feta- polaczenie idealne :)
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 268
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 890
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7184
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8741
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 268
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 890
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7184
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8741
Składniki
Szpinak krotko zblanszowac w osolonym wrzatku, odcedzic i wystudzic. Drobno pokroic. Cebulke posiekac, podsmazyc na oleju- kiedy bedzie zeszklona, dodac zmiazdzony czosnek, szpinak, doprawic do smaku. Smazyc na wolnym ogniu ok 10 minut. Zdjac z ognia, dodac pokruszony ser (do cieplej masy) i odstawic do przestygniecia. Ciasto pokroic na 18 kwadratow. Kazdy kwadrat wlozyc do formy do muffinkow (jak na zdjeciu)- jesli foremka jest silikonowa, nie trzeba jej natluszczac, jesli zwykla- smarujemy maslem. Na srodek ciasta nakladamy po lyzeczce- dwie nadzienia. Na wierzch kladziemy kawaleczek masla. Pieczemy do zrumienienia w temperaturze 180 stopni.