Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpoczęcie sezonu bobowego!
ręcznik papierowy
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336649
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3802
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422920
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2522
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336649
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3802
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422920
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2522
Składniki
Bob się gotuje 20 minut, chyba , ze jest dojrzały to dłużej. Bób się obiera i zgniata widelcem. Teraz wystarcza dodatki, i ser wędzony dla podkreślenia smaku. Masę się wyrabia.
Formuje się niewielkie kotleciki i obtacza się jeszcze w bułce tartej. Smaży się je niespiesznie do zrumienienia.
Smacznego :)