Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpoczęcie sezonu bobowego!
ręcznik papierowy
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 78
Dziś do pracy.
Odsłon: 103
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 91
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15380
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 291
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 78
Dziś do pracy.
Odsłon: 103
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 91
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15380
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 291
Składniki
Bob się gotuje 20 minut, chyba , ze jest dojrzały to dłużej. Bób się obiera i zgniata widelcem. Teraz wystarcza dodatki, i ser wędzony dla podkreślenia smaku. Masę się wyrabia.
Formuje się niewielkie kotleciki i obtacza się jeszcze w bułce tartej. Smaży się je niespiesznie do zrumienienia.
Smacznego :)