Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpoczęcie sezonu bobowego!
ręcznik papierowy
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 128
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31294
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 414
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 128
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31294
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 414
Składniki
Bob się gotuje 20 minut, chyba , ze jest dojrzały to dłużej. Bób się obiera i zgniata widelcem. Teraz wystarcza dodatki, i ser wędzony dla podkreślenia smaku. Masę się wyrabia.
Formuje się niewielkie kotleciki i obtacza się jeszcze w bułce tartej. Smaży się je niespiesznie do zrumienienia.
Smacznego :)