Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpoczęcie sezonu bobowego!
ręcznik papierowy
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34863
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15132
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34863
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15132
Składniki
Bob się gotuje 20 minut, chyba , ze jest dojrzały to dłużej. Bób się obiera i zgniata widelcem. Teraz wystarcza dodatki, i ser wędzony dla podkreślenia smaku. Masę się wyrabia.
Formuje się niewielkie kotleciki i obtacza się jeszcze w bułce tartej. Smaży się je niespiesznie do zrumienienia.
Smacznego :)