Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpoczęcie sezonu bobowego!
ręcznik papierowy
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 799
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 501
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 799
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 501
Składniki
Bob się gotuje 20 minut, chyba , ze jest dojrzały to dłużej. Bób się obiera i zgniata widelcem. Teraz wystarcza dodatki, i ser wędzony dla podkreślenia smaku. Masę się wyrabia.
Formuje się niewielkie kotleciki i obtacza się jeszcze w bułce tartej. Smaży się je niespiesznie do zrumienienia.
Smacznego :)