Do góry

Przekąski Przepis na:

Kotlety mięsno-ziemniaczane

Kotlety mięsno-ziemniaczane

Autor:

Przepisów i artykułów: 2371 Ocena: 15274

Dodano:

Odsłon: 4685

Super pomysł na kotlety.

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Ziemniaki połączyć z mielonym mięsem, natką pietruszki, jajkiem i topionym serkiem. Dodać bułkę tartą, przyprawy do smaku i bardzo dokładnie wyrobić masę.

  2. Na dłoni formować kotlety, obtaczać w bułce tartej i smażyć z obu stron na złoto. Można podawać na ciepło jak i na zimno z dodatkiem ketchupu i pieczywa.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń