Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super pomysł na kotlety.
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 498
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 944
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 231
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 498
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 944
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 231
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki połączyć z mielonym mięsem, natką pietruszki, jajkiem i topionym serkiem. Dodać bułkę tartą, przyprawy do smaku i bardzo dokładnie wyrobić masę.
Na dłoni formować kotlety, obtaczać w bułce tartej i smażyć z obu stron na złoto. Można podawać na ciepło jak i na zimno z dodatkiem ketchupu i pieczywa.