Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U mnie obowiązkowo w święta.
malakser
Prosta i szybka potrawa z kurczaka na kolację, na wizytę gości, na coś szybki...
Odsłon: 120
Dzisiaj coś sprawdzonego gdyż kuchnia indyjska jest smaczna i lubiana
Odsłon: 128
Przepis według pomysłu mojego przyjaciela. Bardzo łagodne, delikatne w smaku...
Odsłon: 98
Kuchnia chińska to sztuka równowagi smaków, tekstur i aromatów, która od wiek...
Odsłon: 88
Prosta i szybka potrawa z kurczaka na kolację, na wizytę gości, na coś szybki...
Odsłon: 120
Dzisiaj coś sprawdzonego gdyż kuchnia indyjska jest smaczna i lubiana
Odsłon: 128
Przepis według pomysłu mojego przyjaciela. Bardzo łagodne, delikatne w smaku...
Odsłon: 98
Kuchnia chińska to sztuka równowagi smaków, tekstur i aromatów, która od wiek...
Odsłon: 88
Składniki
Grzyby, nawet w całości, podsmaża się na rumiano z cebulą, posiekany drobno czosnek dodaje się pod koniec, aby nie zgorzkniał. Grzyby doprawia się solą i pieprzem i gałką.
Trzeba je rozdrobnić w robocie/ malakserze tak aby pozostały wyczuwalne kawałeczki, jeszcze jajo i bułka, jak przy zwykłych kotletach. Masę się zostawia do stężenia. Uformowane kotlety obtacza się w bułce tartej i smaży na rumiano. Są smaczne na ciepło i zimno.
Smacznego :)