Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krakersy są doskonałą przekąską. Chrupiące, serowe, idealne do piwa. A do tego takie proste.
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 528
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2728
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 742
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 3440
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 528
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2728
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 742
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 3440
Składniki
Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia, rozwinąć na niej ciasto francuskie. Ciasto pokroić na małe kwadraty (o boku około 2cm). Ser zetrzeć na tarce o małych oczkach, rozsypać na cieście francuskim. Następnie posypać solą ziołową. Krakersy pieczemy w temperaturze 220st. ok. 10min. Trzeba kontrolować, mają lekko się przyrumienić.