Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krakersy są doskonałą przekąską. Chrupiące, serowe, idealne do piwa. A do tego takie proste.
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 846
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 812
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 72
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 846
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 812
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 72
Składniki
Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia, rozwinąć na niej ciasto francuskie. Ciasto pokroić na małe kwadraty (o boku około 2cm). Ser zetrzeć na tarce o małych oczkach, rozsypać na cieście francuskim. Następnie posypać solą ziołową. Krakersy pieczemy w temperaturze 220st. ok. 10min. Trzeba kontrolować, mają lekko się przyrumienić.