Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krakersy są doskonałą przekąską. Chrupiące, serowe, idealne do piwa. A do tego takie proste.
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 11995
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1306
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39370
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 11995
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1306
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39370
Składniki
Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia, rozwinąć na niej ciasto francuskie. Ciasto pokroić na małe kwadraty (o boku około 2cm). Ser zetrzeć na tarce o małych oczkach, rozsypać na cieście francuskim. Następnie posypać solą ziołową. Krakersy pieczemy w temperaturze 220st. ok. 10min. Trzeba kontrolować, mają lekko się przyrumienić.