Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonala przystawka na przyjecie albo po prostu pasta do chleba. W zasadzie stosuje swieza fasole, ale gdy jej nie mam pod reka, uzywam ekologicznej fasoli ze sloika. Szczególnego smaku dodaje olej truflowy.
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5279
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2418
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5279
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2418
Składniki
Swieza fasole moczyc przez cala noc a nastepnie gotowac do miekkosci. Fasole ze sloika odcedzic i zmiksowac, czosnek posiekac i zmieszac z 1 lyzka creme fraiche, dodac do fasoli. Nastepnie dodac lyzke oleju truflowego i reszte creme fraiche, wszystko wymieszac i doprawic sola i pieprzem.
Krem nalezy przez jakis czas schlodzic w lodówce, az sie "przegryzie".