Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonala przystawka na przyjecie albo po prostu pasta do chleba. W zasadzie stosuje swieza fasole, ale gdy jej nie mam pod reka, uzywam ekologicznej fasoli ze sloika. Szczególnego smaku dodaje olej truflowy.
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 212
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34099
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 506
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 3042
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 212
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34099
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 506
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 3042
Składniki
Swieza fasole moczyc przez cala noc a nastepnie gotowac do miekkosci. Fasole ze sloika odcedzic i zmiksowac, czosnek posiekac i zmieszac z 1 lyzka creme fraiche, dodac do fasoli. Nastepnie dodac lyzke oleju truflowego i reszte creme fraiche, wszystko wymieszac i doprawic sola i pieprzem.
Krem nalezy przez jakis czas schlodzic w lodówce, az sie "przegryzie".