Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i szybkie do wykonania danie dla wszystkich miłośników krewetek:))
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 67
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 773
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 67
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 773
Składniki
Krewetki umyć ,osuszyć ręcznikiem papierowym , posolić .
Oliwę wymieszać z cytryną ,dodać 2 roztarte ząbki czosnku ,nasmarowac i zostawić w lodówce na 3 godziny
Następnie smażyć na piękny kolor i podawać z cytryną
Przy konsumpcji odrywa się głowę i tułów ,a jadalne są tylko ogony , które bardzo łatwo obiera się z pancerza .