Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i szybkie do wykonania danie dla wszystkich miłośników krewetek:))
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 317
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1440
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 487
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1198
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 317
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1440
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 487
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1198
Składniki
Krewetki umyć ,osuszyć ręcznikiem papierowym , posolić .
Oliwę wymieszać z cytryną ,dodać 2 roztarte ząbki czosnku ,nasmarowac i zostawić w lodówce na 3 godziny
Następnie smażyć na piękny kolor i podawać z cytryną
Przy konsumpcji odrywa się głowę i tułów ,a jadalne są tylko ogony , które bardzo łatwo obiera się z pancerza .