Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na pikantne krewetki, które można podać z salsą, ulubionymi sałatkami jako starter do obiadu lub kolacji, albo po prostu lekkiego dania w połowie dnia.
Grill/patelnia,naczynie do marynaty, łyżeczka, waga
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456777
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1206
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2084
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 503
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456777
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1206
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2084
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 503
Składniki
Przygotowujemy przyprawy w naczyniu
Wrzucamy krewetki na przyprawy i dobrze mieszamy
Partiami smażymy krewetki na płaskiej płycie grila lub patelni wysmarowanej masłem. Po minucie na każdej stronie.
Usmażone krewetki składamy w naczyniu, a następnie aranżujemy według własnego uznania na talerzu z dodatkami.