Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na pikantne krewetki, które można podać z salsą, ulubionymi sałatkami jako starter do obiadu lub kolacji, albo po prostu lekkiego dania w połowie dnia.
Grill/patelnia,naczynie do marynaty, łyżeczka, waga
Dzisiaj naleśniki przygotowane na świąteczne krokiety z kapustą i grzybami. P...
Odsłon: 3506
Sos z suszonych grzybów to idealny dodatek do kasz, krokietów, mięsa. Myślę,...
Odsłon: 99
Ten piernik ostatnio mnie przrśladował :) W internecie wszędzie pokazywał mi...
Odsłon: 161
Dzisiaj naleśniki przygotowane na świąteczne krokiety z kapustą i grzybami. P...
Odsłon: 3506
Sos z suszonych grzybów to idealny dodatek do kasz, krokietów, mięsa. Myślę,...
Odsłon: 99
Ten piernik ostatnio mnie przrśladował :) W internecie wszędzie pokazywał mi...
Odsłon: 161
Składniki
Przygotowujemy przyprawy w naczyniu
Wrzucamy krewetki na przyprawy i dobrze mieszamy
Partiami smażymy krewetki na płaskiej płycie grila lub patelni wysmarowanej masłem. Po minucie na każdej stronie.
Usmażone krewetki składamy w naczyniu, a następnie aranżujemy według własnego uznania na talerzu z dodatkami.