Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na pikantne krewetki, które można podać z salsą, ulubionymi sałatkami jako starter do obiadu lub kolacji, albo po prostu lekkiego dania w połowie dnia.
Grill/patelnia,naczynie do marynaty, łyżeczka, waga
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 559
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 428
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1531
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 559
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 428
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1531
Składniki
Przygotowujemy przyprawy w naczyniu
Wrzucamy krewetki na przyprawy i dobrze mieszamy
Partiami smażymy krewetki na płaskiej płycie grila lub patelni wysmarowanej masłem. Po minucie na każdej stronie.
Usmażone krewetki składamy w naczyniu, a następnie aranżujemy według własnego uznania na talerzu z dodatkami.