Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
fajne danie np.jako przekąska
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326259
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12038
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16699
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5406
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326259
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12038
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16699
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5406
Składniki
wykonanie : Wszystkie składniki dokładnie zmiksować, smażyć naleśniki na odrobince oleju.
wykonanie farszu: Kapustę obgotować do miękkości w wodzie odcedzić, na patelni usmażyć cebulkę na lekko brązowo, dodać pokrojone pieczarki i nadal smażyć. Usmażone dodać do kapusty i wszystko razem jeszcze smażyć przez około 20 minut na wolnym ogniu, doprawić według swego gustu.
wykonanie : Do usmażonych naleśników nałożyć łyżkę farszu, zawinąć. Obtoczyć w jajku i bułce tartej obsmażyć na złoty kolor.