Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
fajne danie np.jako przekąska
wykonanie : Wszystkie składniki dokładnie zmiksować, smażyć naleśniki na odrobince oleju.
wykonanie farszu: Kapustę obgotować do miękkości w wodzie odcedzić, na patelni usmażyć cebulkę na lekko brązowo, dodać pokrojone pieczarki i nadal smażyć. Usmażone dodać do kapusty i wszystko razem jeszcze smażyć przez około 20 minut na wolnym ogniu, doprawić według swego gustu.
wykonanie : Do usmażonych naleśników nałożyć łyżkę farszu, zawinąć. Obtoczyć w jajku i bułce tartej obsmażyć na złoty kolor.
krokiety zawsze pojawiają się u nas na świątecznym stole. Najlepiej smakują z...
Odsłon: 11796
Krokiety z kapustą i pieczarkami, uwielbiane przez wielu smakoszy.
Odsłon: 414
Mały torcik na zimo przygotowałam, który z moich ulubionych składników skompo...
Odsłon: 125
Gruzińskie czkmeruli to jedno z klasycznych dań tamtego rejonu. Pierwotnie by...
Odsłon: 1904
Serniki są jednymi z najpopularniejszych i najbardziej lubianych ciast, które...
Odsłon: 226
Młoda kapusta z kiełbasą zawsze pojawia się na stołach, kiedy zaczyna się sez...
Odsłon: 179
Rolada z kurczaka z warzywami z tego przepisu to bardzo nietypowa i ciekawie...
Odsłon: 255
Mały torcik na zimo przygotowałam, który z moich ulubionych składników skompo...
Odsłon: 125
Gruzińskie czkmeruli to jedno z klasycznych dań tamtego rejonu. Pierwotnie by...
Odsłon: 1904
Serniki są jednymi z najpopularniejszych i najbardziej lubianych ciast, które...
Odsłon: 226
Młoda kapusta z kiełbasą zawsze pojawia się na stołach, kiedy zaczyna się sez...
Odsłon: 179
Rolada z kurczaka z warzywami z tego przepisu to bardzo nietypowa i ciekawie...
Odsłon: 255
Składniki
wykonanie : Wszystkie składniki dokładnie zmiksować, smażyć naleśniki na odrobince oleju.
wykonanie farszu: Kapustę obgotować do miękkości w wodzie odcedzić, na patelni usmażyć cebulkę na lekko brązowo, dodać pokrojone pieczarki i nadal smażyć. Usmażone dodać do kapusty i wszystko razem jeszcze smażyć przez około 20 minut na wolnym ogniu, doprawić według swego gustu.
wykonanie : Do usmażonych naleśników nałożyć łyżkę farszu, zawinąć. Obtoczyć w jajku i bułce tartej obsmażyć na złoty kolor.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Pasztetowy mix
Przekąski
Wieprzowina nadziewana wątróbka.
Przekąski
Carpaccio z buraka
Przekąski
Bób prażony
Pasztetowy mix
U mnie w domu są odmienne smaki więc robiąc potrawę staram się brać to pod uw...
Odsłon: 86
Wieprzowina nadziewana wątróbka.
Polecam bardzo smaczną pieczeń wieprzową nadzianą wątróbką drobiową. Taka wie...
Odsłon: 113