Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
fajne danie np.jako przekąska
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 822
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 940
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 151
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 822
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 940
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 151
Składniki
wykonanie : Wszystkie składniki dokładnie zmiksować, smażyć naleśniki na odrobince oleju.
wykonanie farszu: Kapustę obgotować do miękkości w wodzie odcedzić, na patelni usmażyć cebulkę na lekko brązowo, dodać pokrojone pieczarki i nadal smażyć. Usmażone dodać do kapusty i wszystko razem jeszcze smażyć przez około 20 minut na wolnym ogniu, doprawić według swego gustu.
wykonanie : Do usmażonych naleśników nałożyć łyżkę farszu, zawinąć. Obtoczyć w jajku i bułce tartej obsmażyć na złoty kolor.