Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na przekąskę z czerwonym barszczykiem.
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 1760
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101720
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6165
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 1760
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101720
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6165
Składniki
Wykonanie ciasta: Z podanych składników zagnieść kruche ciasto na stolnicy i cienko rozwałkować na prostokąt. Sposób przygotowania: Grzyby oczyścić, opłukać, pokroić i udusić na tłuszczu z cebulą. Następnie zmielić lub dokładnie wymieszać z namoczoną i odciśniętą bułką, 1 jajem i całość przyprawić do smaku.
Wyłożyć farsz grzybowy na rozwałkowane ciasto, zwinąć jak roladę.
Następnie pokroić na paszteciki. Posmarować rozmąconym jajkiem i piec na złoty kolor przez 25 minut w temperaturze 190 stopni.