Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie do zrobienia i świetnie wyglądają i smakują
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7945
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1270
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13732
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7945
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1270
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13732
Składniki
Sery dwukrotnie przepuścić przez maszynkę i dokładnie wymieszać.Zmasy serowej formować kulki wielkości orzecha włoskiego(jeżeli masa jest zbyt rzadka należy ją schłodzić).
Do trzech miseczek wsypać oddzielnie paprykę ,orzechy i zieleninę.Kulki podzielić na trzy częśći ; jedną obtaczać w papryce drugą w orzechach a trzecią w posiekanej zieleninie .Kulki ułożyć grupkami na półmisku . podawać jako przystawkę..