Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Został Ci kurczak z wczorajszego obiadu...? I przypadkowo masz w lodówce cukinię i boczek...? POLECAM
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17695
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1798
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15402
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6059
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17695
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1798
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15402
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6059
Składniki
Cukinię pokroić wzdłuż na ok 0,5 cm plastry i zblanszować 1 min w osolonym wrzątku.Każdą pałkę owinąć plastrem cukinii i plasterkiem boczku. Spiąć wykałaczkami.Wstawić na 30 min do gorącego piekarnika (200). Podawać z ryżem lub chrupiącą bagietką ;-)
SMACZNEGO