Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11139
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3826
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11139
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3826
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Składniki
Kurczaka podziel na części, ułóż w żaroodpornej formie. Cebulę obierz, pokrój w piórka, szalotki posiekaj, a pomidory pokrój na kawałki. Dodaj do kurczaka wraz z nieobranymi ząbkami czosnku i koncentratem (możesz go rozprowadzić w niewielkiej ilości wody lub bulionu drobiowego). Posyp solą, pieprzem i ziołami, obłóż gałązkami pomidorków. Skrop oliwą, piecz 30 minut w temp. 210 st., często podlewając mięso tworzącym się sosem.