Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje ulubione danie.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1010
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2917
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1010
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2917
Składniki
Pa patelni usmażyć udka w sosie sojowym. Gdy kurczak się zarumieni posyp go imbirem i dodać pokrojoną w talarki. Dolać jeszcze trochę sosu sojowego i wody. Całość poddusić na wolnym ogniu. Co jakiś czas obracać udka aby miały równomierny kolor. Na koniec dodać szparagi i jeszcze chwilke poddusić aż zmięknie. Podawać z ugotowanym ryżem.