Do góry

Przekąski Przepis na:

Kuskus po sycylijsku

Kuskus po sycylijsku

Autor:

Przepisów i artykułów: 2539 Ocena: 18910

Dodano:

Odsłon: 5988

Smaczna przystawka dla niespodziewanych gości.

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Kuskus po sycylijsku

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Kuskus zalać wrzącym bulionem, wymieszać, przykryć i odstawić na 5 minut. W miseczce wymieszać sok z octem, olejem i przyprawami do smaku. Połączyć z kuskusem, pokrojonym upieczonym mięsem i szczypiorkiem. Starannie wymieszać, posypać skórką z pomarańczy . Kuskus możemy podawać na ciepło i na zimno.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

cook7 09 czerwca 2016 Szczerze. Dla mnie zbyt kontrowersyjny przepis (chociażby przez ocet). Trudno mi sobie wyobrazić smak. Ale przepis zachowuję i wykorzystam go w upalne dni.

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń