Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przystawka dla niespodziewanych gości.
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 821
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1688
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6214
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8981
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 821
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1688
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6214
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8981
Składniki
Wykonanie: Kuskus zalać wrzącym bulionem, wymieszać, przykryć i odstawić na 5 minut. W miseczce wymieszać sok z octem, olejem i przyprawami do smaku. Połączyć z kuskusem, pokrojonym upieczonym mięsem i szczypiorkiem. Starannie wymieszać, posypać skórką z pomarańczy . Kuskus możemy podawać na ciepło i na zimno.