Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiący chleb lawasz z nadzieniem. Danie można przygotować w piekarniku, opiekaczu lub gofrownicy.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14329
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1667
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16385
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6592
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14329
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1667
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16385
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6592
Składniki
Oliwki kroimy w plasterki. Pomidory, awokado i fetę w drobną kostkę. Koperek siekamy. Składniki łączymy w misce i dokładnie mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem.
Na lawasz wykładamy plasterek szynki i przykrywamy go przygotowanymi wcześniej składnikami. Zawijamy i zapiekamy przez kilka minut, aż zrobi się chrupiący. Podajemy na ciepło.