Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiący chleb lawasz z nadzieniem. Danie można przygotować w piekarniku, opiekaczu lub gofrownicy.
Smaczne danie z cukinią.
Odsłon: 431
Przepyszny i chrupiący schabowy podany z ziemniakami, koperkiem i sałatą z wł...
Odsłon: 1062
Kwintesencja smaku jagnięciny i najlepsze danie z grilla.
Odsłon: 3
Smaczne danie z cukinią.
Odsłon: 431
Przepyszny i chrupiący schabowy podany z ziemniakami, koperkiem i sałatą z wł...
Odsłon: 1062
Kwintesencja smaku jagnięciny i najlepsze danie z grilla.
Odsłon: 3
Składniki
Oliwki kroimy w plasterki. Pomidory, awokado i fetę w drobną kostkę. Koperek siekamy. Składniki łączymy w misce i dokładnie mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem.
Na lawasz wykładamy plasterek szynki i przykrywamy go przygotowanymi wcześniej składnikami. Zawijamy i zapiekamy przez kilka minut, aż zrobi się chrupiący. Podajemy na ciepło.