Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiący chleb lawasz z nadzieniem. Danie można przygotować w piekarniku, opiekaczu lub gofrownicy.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1035
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2947
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1035
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2947
Składniki
Oliwki kroimy w plasterki. Pomidory, awokado i fetę w drobną kostkę. Koperek siekamy. Składniki łączymy w misce i dokładnie mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem.
Na lawasz wykładamy plasterek szynki i przykrywamy go przygotowanymi wcześniej składnikami. Zawijamy i zapiekamy przez kilka minut, aż zrobi się chrupiący. Podajemy na ciepło.