Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiący chleb lawasz z nadzieniem. Danie można przygotować w piekarniku, opiekaczu lub gofrownicy.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1586
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 959
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1586
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 959
Składniki
Oliwki kroimy w plasterki. Pomidory, awokado i fetę w drobną kostkę. Koperek siekamy. Składniki łączymy w misce i dokładnie mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem.
Na lawasz wykładamy plasterek szynki i przykrywamy go przygotowanymi wcześniej składnikami. Zawijamy i zapiekamy przez kilka minut, aż zrobi się chrupiący. Podajemy na ciepło.