Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewające leczo z różnymi warzywami oraz kiełbasą, które możemy podać na kolacje.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34874
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15545
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34874
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15545
Składniki
1. Cebulę obieramy, drobno kroimy, szklimy na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodajemy umyte, pokrojone plasterki grzyby. Doprawiamy pieprzem oraz solą. Następnie przekładamy do garnka.
2. Kiełbasy kroimy w kostkę, podsmażamy na rozgrzanym oleju i łączymy z pieczarkami.
3. Papryki kroimy w małe paseczki a ogórki w kostkę, przekładamy do garnka.
4. Dodajemy odlany z zalewy groszek oraz fasolę. Podlewamy wodą tak żeby składniki były przykryte i gotujemy. 5. Pod koniec gotowania wlewamy przecier, doprawiamy chili i zagęszczamy mąką rozrobioną w małej ilości wody.
6. Danie gotowe. 7. Smacznego.