Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna, lekka przystawka
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34129
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1319
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113581
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34129
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1319
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113581
Składniki
Pierś kurczaka pokroiłam w kosteczkę, obsypałam przyprawą gyros, ugotowałam na parze (można też usmażyć). Na grzaneczki o wymiarach 3 cm x 3 cm nałożyłam warstwy: naturalny serek homogenizowany - ogórek - naturalny serek homogenizowany - kawałki kurczaka.