Przekąski Przepis na:
1-2 os. | 30 min | łatwe | tanie |
Grzyby oczyści, umyć, pokroić na spore kawałki. Na patelni rozgrzać tłuszcz, wrzucić pokrojone grzyby, podsmażyć je delikatnie. Następnie dodać pokrojoną w kostkę cebulę. Całość dusić do miękkość grzybów, następnie dodać śmietanę. Wszystko razem zagotować, doprawić do smaku. Podawać ze świeżym pieczywem.
Smacznego.
Na skróty
Komentarze do przepisu (5)

Konto usunięte 07 października 2014Zgłoś do usunięcia
mmmmm...właśnie zajadam:) Odpowiedzi: 1 ▼5 Kto głosował? | Odpowiedz

Futka 06 października 2014Zgłoś do usunięcia
Pyszne, aromatyczne - po prostu wspaniałe! :) Odpowiedzi: 1 ▼6 Kto głosował? | Odpowiedz

niva 05 października 2014Zgłoś do usunięcia
niezawodnie pyszne :)5 Kto głosował? | Odpowiedz