Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1586
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 962
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1586
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 962
Składniki
Grzyby oczyści, umyć, pokroić na spore kawałki. Na patelni rozgrzać tłuszcz, wrzucić pokrojone grzyby, podsmażyć je delikatnie. Następnie dodać pokrojoną w kostkę cebulę. Całość dusić do miękkość grzybów, następnie dodać śmietanę. Wszystko razem zagotować, doprawić do smaku. Podawać ze świeżym pieczywem.
Smacznego.