Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 215
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 49
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3305
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 215
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 49
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3305
Składniki
Grzyby oczyści, umyć, pokroić na spore kawałki. Na patelni rozgrzać tłuszcz, wrzucić pokrojone grzyby, podsmażyć je delikatnie. Następnie dodać pokrojoną w kostkę cebulę. Całość dusić do miękkość grzybów, następnie dodać śmietanę. Wszystko razem zagotować, doprawić do smaku. Podawać ze świeżym pieczywem.
Smacznego.