Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Grzyby oczyści, umyć, pokroić na spore kawałki. Na patelni rozgrzać tłuszcz, wrzucić pokrojone grzyby, podsmażyć je delikatnie. Następnie dodać pokrojoną w kostkę cebulę. Całość dusić do miękkość grzybów, następnie dodać śmietanę. Wszystko razem zagotować, doprawić do smaku. Podawać ze świeżym pieczywem.
Smacznego.