Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nowy pomysł na przyrządzenie grzanek z wykorzystaniem leśnych zdobyczy. Szybka i łatwa w wykonaniu potrawa.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13287
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2609
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3756
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4776
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13287
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2609
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3756
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4776
Składniki
Oczyszczone grzyby pokroić w plastry. Rozgrzać łyżkę oliwy. Włożyć grzyby. Posypać 1/2 łyżeczki ziół prowansalskich, dodać roztarty czosnek. Doprawić solą, 2 rodzajami pieprzu i solą czosnkową. Smażyć 10 minut.
Kromki bułki skropić oliwą. Opiec na rumiano w piekarniku. Posmarować cienką warstwą serka kremowego, przykryć grzybami, posypać parmezanem, oprószyć kolorowym pieprzem. Podać na sałacie.