Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nowy pomysł na przyrządzenie grzanek z wykorzystaniem leśnych zdobyczy. Szybka i łatwa w wykonaniu potrawa.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 102628
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1996
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5858
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5849
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 102628
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1996
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5858
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5849
Składniki
Oczyszczone grzyby pokroić w plastry. Rozgrzać łyżkę oliwy. Włożyć grzyby. Posypać 1/2 łyżeczki ziół prowansalskich, dodać roztarty czosnek. Doprawić solą, 2 rodzajami pieprzu i solą czosnkową. Smażyć 10 minut.
Kromki bułki skropić oliwą. Opiec na rumiano w piekarniku. Posmarować cienką warstwą serka kremowego, przykryć grzybami, posypać parmezanem, oprószyć kolorowym pieprzem. Podać na sałacie.