Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dobre na każdą okazję! Bardzo ładnie prezentuje się na stole!
Ciasto Śnieżynka bez pieczenia jest banalne w wykonaniu, nie potrzebujesz do...
Odsłon: 974
Nie wyobrażamy sobie świąt bez wyjątkowo aromatycznej i intensywnej w smaku g...
Odsłon: 46998
Roladki mięsne to danie, które łączy w sobie delikatność mięsa, wyrazisty sma...
Odsłon: 60
Szybka sałatka z pora i jajek, doskonała na kolację i na przyjęcia. Proste sk...
Odsłon: 133
Ciasto Śnieżynka bez pieczenia jest banalne w wykonaniu, nie potrzebujesz do...
Odsłon: 974
Nie wyobrażamy sobie świąt bez wyjątkowo aromatycznej i intensywnej w smaku g...
Odsłon: 46998
Roladki mięsne to danie, które łączy w sobie delikatność mięsa, wyrazisty sma...
Odsłon: 60
Szybka sałatka z pora i jajek, doskonała na kolację i na przyjęcia. Proste sk...
Odsłon: 133
Składniki
Przygotowujemy naczynie żaroodporne. Przygotowujemy pałeczki: odcinamy końcówki z pałeczek (spójrz na film) i potem myjemy. Doprawiamy. I przynajmniej na 2 godziny odstawiamy je do lodówki. Muszą przyprawy przejść przez nasze pałeczki. Przygotowujemy specjalny sos do pałeczek, wlewamy do wąskiego pojemnika: sos sojowy, sos do woku i łyżkę oleju. Trzeba to wymieszać. Masło kroimy.
Umieszczamy pionowo pałeczki w naczyniu (mięsiwkiem na dół). Pomiędzy pałeczki wkładamy masło. Umieszczamy całość w piekarniku 40 min i pieczemy w temp. 210°C. Po tym czasie wyjmujemy naczynie. Odlewamy zebraną wodę. I każdą pałeczkę wkładamy do przygotowanego sosu i z powrotem do naczynia. Teraz na ostatnie 20 minut naczynie ląduje w piekarniku. Po tym czasie nasze pałeczki są już gotowe!!! Zapraszam do obejrzenia filmu! Link poniżej:-) Życzę smacznego!!!!