Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łosoś panierowany dobry zarówno jako danie główne jak i przekąska na imprezy.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35708
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1210
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1758
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6014
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35708
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1210
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1758
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6014
        
        
                Składniki
Jajka rozbić dodać sól i tabasco. Wymieszać Łososia pokroić w mniejsze kawałki (takie na raz). Przełożyć do miski z jajkami i marynować przez kilka minut. Następnie obtoczyć w bułce tartej.
Do resztki jajka dodać mleko i wymieszać. Po kolei maczać każdy kawałek łososia w powstałej mieszance, następnie w bułce tartej. Wyłożyć wszystko na blaszkę i piec we wcześniej rozgrzanym do 180 stopni piekarniku ok 15 min lub aż się zrumienią.
Na zdjęciu podane z kaszą i kalafiorem Kalafior podzielić na różyczki i zblendować. Przełożyć do miseczki i zalać gorącą wodą. po ok 10 minutach przelać do durszlaka wyłożonego ścierką. wycisnąć po czym przełożyć do miski i dodać jogurt naturalny. Dodać ugotowaną kaszę i wymieszać. Smacznego.