Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łosoś panierowany dobry zarówno jako danie główne jak i przekąska na imprezy.
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23021
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 966
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104834
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 404
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23021
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 966
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104834
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 404
Składniki
Jajka rozbić dodać sól i tabasco. Wymieszać Łososia pokroić w mniejsze kawałki (takie na raz). Przełożyć do miski z jajkami i marynować przez kilka minut. Następnie obtoczyć w bułce tartej.
Do resztki jajka dodać mleko i wymieszać. Po kolei maczać każdy kawałek łososia w powstałej mieszance, następnie w bułce tartej. Wyłożyć wszystko na blaszkę i piec we wcześniej rozgrzanym do 180 stopni piekarniku ok 15 min lub aż się zrumienią.
Na zdjęciu podane z kaszą i kalafiorem Kalafior podzielić na różyczki i zblendować. Przełożyć do miseczki i zalać gorącą wodą. po ok 10 minutach przelać do durszlaka wyłożonego ścierką. wycisnąć po czym przełożyć do miski i dodać jogurt naturalny. Dodać ugotowaną kaszę i wymieszać. Smacznego.