Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łosoś panierowany dobry zarówno jako danie główne jak i przekąska na imprezy.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5599
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1084
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12169
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5156
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1520
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5599
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1084
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12169
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5156
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1520
Składniki
Jajka rozbić dodać sól i tabasco. Wymieszać Łososia pokroić w mniejsze kawałki (takie na raz). Przełożyć do miski z jajkami i marynować przez kilka minut. Następnie obtoczyć w bułce tartej.
Do resztki jajka dodać mleko i wymieszać. Po kolei maczać każdy kawałek łososia w powstałej mieszance, następnie w bułce tartej. Wyłożyć wszystko na blaszkę i piec we wcześniej rozgrzanym do 180 stopni piekarniku ok 15 min lub aż się zrumienią.
Na zdjęciu podane z kaszą i kalafiorem Kalafior podzielić na różyczki i zblendować. Przełożyć do miseczki i zalać gorącą wodą. po ok 10 minutach przelać do durszlaka wyłożonego ścierką. wycisnąć po czym przełożyć do miski i dodać jogurt naturalny. Dodać ugotowaną kaszę i wymieszać. Smacznego.