Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś proponuje łososia w innej wersji jako szaszłyki :)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1817
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1581
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1539
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2016
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1817
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1581
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1539
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2016
Składniki
Kroimy rybę w dużą kostkę . Wszystkie przyprawy wrzucamy do miski dokładnie mieszamy. Następnie każdy kawałek łososia nasmarować przyprawami. Podobnie zrobić z cytryną. Na szpikulce nakładać na przemian kawałek łososia i plasterek cytryny. Piekarnik nagrzewamy do 180 stopni najlepiej z termoobiegiem wykładamy nasze szaszłyki na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Pieczemy ok.15 min.