Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś proponuje łososia w innej wersji jako szaszłyki :)
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10807
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3469
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2515
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10807
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3469
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2515
Składniki
Kroimy rybę w dużą kostkę . Wszystkie przyprawy wrzucamy do miski dokładnie mieszamy. Następnie każdy kawałek łososia nasmarować przyprawami. Podobnie zrobić z cytryną. Na szpikulce nakładać na przemian kawałek łososia i plasterek cytryny. Piekarnik nagrzewamy do 180 stopni najlepiej z termoobiegiem wykładamy nasze szaszłyki na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Pieczemy ok.15 min.