Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś proponuje łososia w innej wersji jako szaszłyki :)
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9563
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3158
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6643
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9563
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3158
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6643
Składniki
Kroimy rybę w dużą kostkę . Wszystkie przyprawy wrzucamy do miski dokładnie mieszamy. Następnie każdy kawałek łososia nasmarować przyprawami. Podobnie zrobić z cytryną. Na szpikulce nakładać na przemian kawałek łososia i plasterek cytryny. Piekarnik nagrzewamy do 180 stopni najlepiej z termoobiegiem wykładamy nasze szaszłyki na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Pieczemy ok.15 min.