Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś proponuje łososia w innej wersji jako szaszłyki :)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13485
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1542
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14873
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6116
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13485
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1542
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14873
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6116
Składniki
Kroimy rybę w dużą kostkę . Wszystkie przyprawy wrzucamy do miski dokładnie mieszamy. Następnie każdy kawałek łososia nasmarować przyprawami. Podobnie zrobić z cytryną. Na szpikulce nakładać na przemian kawałek łososia i plasterek cytryny. Piekarnik nagrzewamy do 180 stopni najlepiej z termoobiegiem wykładamy nasze szaszłyki na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Pieczemy ok.15 min.