Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj polecam małe przekąski z chleba tostowego. Można je przygotować w wielu różnych wariantach, dodając składniki takie jak ser, szynka, pomidory, czy salami. Wystarczy pokroić chleb tostowy na małe kawałki, nałożyć ulubione dodatki i zapiec w piekarniku lub na patelni grillowej. Takie przekąski są idealne na spotkania z przyjaciółmi, imprezy czy jako szybki i smaczny posiłek w ciągu dnia.
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 172
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 168
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 440
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 107
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 172
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 168
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 440
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 107
Składniki
Każdą kromkę chleba tostowego (ja użyłam chleba pełnoziarnistego) przecinamy na pół ( na trójkąty). Każdy trójkącik smarujemy keczupem, na keczup układamy dowolne dodatki (ja użyłam salami, paprykę czerwoną, kukurydzę oraz pomidorki koktajlowe) wszystko posypujemy tartym żółtym serem. Pieczemy w piekarniku nagrzanym w temp. 180 stopni przez ok 12 minut. Małe przekąski z chleba tostowego można podawać na ciepło lub na zimno.