Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj polecam małe przekąski z chleba tostowego. Można je przygotować w wielu różnych wariantach, dodając składniki takie jak ser, szynka, pomidory, czy salami. Wystarczy pokroić chleb tostowy na małe kawałki, nałożyć ulubione dodatki i zapiec w piekarniku lub na patelni grillowej. Takie przekąski są idealne na spotkania z przyjaciółmi, imprezy czy jako szybki i smaczny posiłek w ciągu dnia.
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2546
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 3103
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102031
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6412
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2546
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 3103
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102031
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6412
Składniki
Każdą kromkę chleba tostowego (ja użyłam chleba pełnoziarnistego) przecinamy na pół ( na trójkąty). Każdy trójkącik smarujemy keczupem, na keczup układamy dowolne dodatki (ja użyłam salami, paprykę czerwoną, kukurydzę oraz pomidorki koktajlowe) wszystko posypujemy tartym żółtym serem. Pieczemy w piekarniku nagrzanym w temp. 180 stopni przez ok 12 minut. Małe przekąski z chleba tostowego można podawać na ciepło lub na zimno.