Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34932
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17338
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34932
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17338
Składniki
Kaszę gotujemy w rozcieńczonym mleku z wodą. Studzimy. Dodajemy utarte z cukrem jajko i odrobinę soli. Mieszamy.
Formujemy kotleciki. Obtaczamy w tartej bułce i smażymy na rozgrzanym tłuszczu z obu stron. Podawać z dżemem lub żurawiną. Pyszne!