Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis pochodzi z bardzo starego zeszytu. Jest też notatka na marginesie, że małe kromeczki chleba z masełkiem śledziowym należy podać przed zupą. Mają pobudzić apetyt. Zupy powinny być dwie, do wyboru, a jedną z nich powinien być rosół.
Pyszna propozycja na weekendowe (i nie tylko) śniadanie, które przygotujecie...
Odsłon: 708
Smaczna i szybka sałatka z pomidorami , czerwoną cebulą i serkiem wiejskim ,...
Odsłon: 98
Dzisiaj zapraszam na szybką, smaczną, efektowną i zdrową przekąskę, która ide...
Odsłon: 253
Pyszna propozycja na weekendowe (i nie tylko) śniadanie, które przygotujecie...
Odsłon: 708
Smaczna i szybka sałatka z pomidorami , czerwoną cebulą i serkiem wiejskim ,...
Odsłon: 98
Dzisiaj zapraszam na szybką, smaczną, efektowną i zdrową przekąskę, która ide...
Odsłon: 253
Składniki
Śledzia wymoczyć w mleku ok. 2 godz. Osuszyć i pokroić na małe kawałeczki. Przełożyć do miseczki i rozetrzeć. Dodać miękkie masło. Utrzeć razem na gładką masę. Posmarować cienko kromki chleba. Smacznego.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Grillowane mini kebaby
Przekąski
Szparagi z serem i boczkiem
Przekąski
Tarta "szachownica" ze szparagami, pesto i camembertem
Przekąski
Młoda kapusta z pieczarkami
Grillowane mini kebaby
Proste i szybkie w przygotowaniu, idealna propozycja na grilla.
Odsłon: 43
Szparagi z serem i boczkiem
Sezon szparagowy w pełni tak więc przygotowałam dla was przepyszne szparagi z...
Odsłon: 178