Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis pochodzi z bardzo starego zeszytu. Jest też notatka na marginesie, że małe kromeczki chleba z masełkiem śledziowym należy podać przed zupą. Mają pobudzić apetyt. Zupy powinny być dwie, do wyboru, a jedną z nich powinien być rosół.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1169
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420690
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1829
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1169
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420690
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1829
Składniki
Śledzia wymoczyć w mleku ok. 2 godz. Osuszyć i pokroić na małe kawałeczki. Przełożyć do miseczki i rozetrzeć. Dodać miękkie masło. Utrzeć razem na gładką masę. Posmarować cienko kromki chleba. Smacznego.