Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak sobie pomyślałam,robimy kanie i inne grzyby w panierce,dlaczego nie spróbować maślaczków i rydzy? Maślaczki wyszły bardzo delikatne,puszyste,natomiast rydze pysznie chrupiące. Serdecznie polecam:)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 163
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 773
Polecam. Cytryna i kolendra to dobre dodatki do śledzi.
Odsłon: 220
Ciasteczka te przygotowałam z przepisu Kulinarneprzygody oto link do przepisu...
Odsłon: 105
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 163
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 773
Polecam. Cytryna i kolendra to dobre dodatki do śledzi.
Odsłon: 220
Ciasteczka te przygotowałam z przepisu Kulinarneprzygody oto link do przepisu...
Odsłon: 105
Składniki
Maślaki obrać ze skórki,uciąć nóżki ,nie płukać chyba,że są zabrudzone. Rydze oczyścić . Panierować w mące ,posolonych i roztrzepanych jajkach i bułce tartej. Kłaść na rozgrzane masło i smażyć na małym ogniu z dwóch stron. Smacznego życzę!