Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak sobie pomyślałam,robimy kanie i inne grzyby w panierce,dlaczego nie spróbować maślaczków i rydzy? Maślaczki wyszły bardzo delikatne,puszyste,natomiast rydze pysznie chrupiące. Serdecznie polecam:)
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67499
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1852
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67499
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1852
Składniki
Maślaki obrać ze skórki,uciąć nóżki ,nie płukać chyba,że są zabrudzone. Rydze oczyścić . Panierować w mące ,posolonych i roztrzepanych jajkach i bułce tartej. Kłaść na rozgrzane masło i smażyć na małym ogniu z dwóch stron. Smacznego życzę!