Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak sobie pomyślałam,robimy kanie i inne grzyby w panierce,dlaczego nie spróbować maślaczków i rydzy? Maślaczki wyszły bardzo delikatne,puszyste,natomiast rydze pysznie chrupiące. Serdecznie polecam:)
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1030
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 349
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3206
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 646
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1030
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 349
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3206
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 646
Składniki
Maślaki obrać ze skórki,uciąć nóżki ,nie płukać chyba,że są zabrudzone. Rydze oczyścić . Panierować w mące ,posolonych i roztrzepanych jajkach i bułce tartej. Kłaść na rozgrzane masło i smażyć na małym ogniu z dwóch stron. Smacznego życzę!