Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak sobie pomyślałam,robimy kanie i inne grzyby w panierce,dlaczego nie spróbować maślaczków i rydzy? Maślaczki wyszły bardzo delikatne,puszyste,natomiast rydze pysznie chrupiące. Serdecznie polecam:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8605
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 593
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8605
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 593
Składniki
Maślaki obrać ze skórki,uciąć nóżki ,nie płukać chyba,że są zabrudzone. Rydze oczyścić . Panierować w mące ,posolonych i roztrzepanych jajkach i bułce tartej. Kłaść na rozgrzane masło i smażyć na małym ogniu z dwóch stron. Smacznego życzę!