Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak sobie pomyślałam,robimy kanie i inne grzyby w panierce,dlaczego nie spróbować maślaczków i rydzy? Maślaczki wyszły bardzo delikatne,puszyste,natomiast rydze pysznie chrupiące. Serdecznie polecam:)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14419
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1674
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16517
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6638
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14419
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1674
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16517
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6638
Składniki
Maślaki obrać ze skórki,uciąć nóżki ,nie płukać chyba,że są zabrudzone. Rydze oczyścić . Panierować w mące ,posolonych i roztrzepanych jajkach i bułce tartej. Kłaść na rozgrzane masło i smażyć na małym ogniu z dwóch stron. Smacznego życzę!