Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak sobie pomyślałam,robimy kanie i inne grzyby w panierce,dlaczego nie spróbować maślaczków i rydzy? Maślaczki wyszły bardzo delikatne,puszyste,natomiast rydze pysznie chrupiące. Serdecznie polecam:)
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 985
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 851
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 484
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 985
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 851
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 484
Składniki
Maślaki obrać ze skórki,uciąć nóżki ,nie płukać chyba,że są zabrudzone. Rydze oczyścić . Panierować w mące ,posolonych i roztrzepanych jajkach i bułce tartej. Kłaść na rozgrzane masło i smażyć na małym ogniu z dwóch stron. Smacznego życzę!