Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowe masełko z pestek dynii z solą. Dodaję do smoothie, koktajli, sałatek lub zup. Lub z krakersami jako przekąska. U mnie dodanie oleju okazało się niezbędne. W krokach na zdj.1 widać jak masa była gęsta. Aby nie przegrzać młynka postanowiłam dodać olej i masło zrobiło się bardziej płynne :)
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5917
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 633
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 785
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5917
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 633
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 785
Składniki
Pestki uprażyć na patelni i przestudzić.
Zmielić w młynku na masło dodając trochę soli i olej.