Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowe masełko z pestek dynii z solą. Dodaję do smoothie, koktajli, sałatek lub zup. Lub z krakersami jako przekąska. U mnie dodanie oleju okazało się niezbędne. W krokach na zdj.1 widać jak masa była gęsta. Aby nie przegrzać młynka postanowiłam dodać olej i masło zrobiło się bardziej płynne :)
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 983
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13581
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 983
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13581
Składniki
Pestki uprażyć na patelni i przestudzić.
Zmielić w młynku na masło dodając trochę soli i olej.