Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami przychodzi ochota na coś ,choć sami nie wiemy dokładnie na co. Coś szybkiego i prostego w przygotowaniu. Warto wtedy mieć pod ręką mini bagietki ,takie do pieczenia ,reszta jest freestylem w kuchni ;) Polecamy na szybką przekąskę.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15726
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4749
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 413
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15726
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4749
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 413
Składniki
Bagietki kroimy na pół (wzdłuż) ,wybieramy środek. Ser kroimy na kawałki. Do środka bagietek wbijamy po jednym jajku. Następnie umieszczamy tam kawałki sera. Oprószamy solą i pieprzem. Zapiekamy 25-30 min w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180°C. Podajemy ciepłe.