Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami przychodzi ochota na coś ,choć sami nie wiemy dokładnie na co. Coś szybkiego i prostego w przygotowaniu. Warto wtedy mieć pod ręką mini bagietki ,takie do pieczenia ,reszta jest freestylem w kuchni ;) Polecamy na szybką przekąskę.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1097
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1097
Składniki
Bagietki kroimy na pół (wzdłuż) ,wybieramy środek. Ser kroimy na kawałki. Do środka bagietek wbijamy po jednym jajku. Następnie umieszczamy tam kawałki sera. Oprószamy solą i pieprzem. Zapiekamy 25-30 min w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180°C. Podajemy ciepłe.