Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 993 Ocena: 27448
Dodano: 03.04.2014
Odsłon: 4155
1-2 os. | 60 min | łatwe | przystępne |
Suche składniki wsypujemy do miseczki, dodajemy olej kokosowy, kilka łyżek miodu i odrobinę ciepłej wody.
Wszystkie składniki dokładnie mieszamy do uzyskania konsystencji papki.
* Proporcje składników można zmienić według własnego upodobania.
Ilość miodu, oleju i wody także zależy od ilości użytych składników - pamiętajmy tylko o zachowaniu odpowiedniej konsystencji.
Tak przygotowaną masę formujemy w małe batoniki i układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
Pieczemy około 30 minut w temperaturze 150 stopni C.
Teraz można zabrać je do pracy i zjeść podczas drugiego śniadania z jogurtem.
Życzę smacznego!
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

Maudie 03 kwietnia 2014Zgłoś do usunięcia
Pyszne i zdrowe takie chrupadełka:)3 Kto głosował? | Odpowiedz