Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na orientalne połączenie smaków, które pobudzą nasze zmysły i urozmaicą codzienny obiad.
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2317
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3451
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4153
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 73960
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 565
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2317
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3451
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4153
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 73960
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 565
Składniki
Suche składniki wsypujemy do miseczki, dodajemy olej kokosowy, kilka łyżek miodu i odrobinę ciepłej wody. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy do uzyskania konsystencji papki. * Proporcje składników można zmienić według własnego upodobania. Ilość miodu, oleju i wody także zależy od ilości użytych składników - pamiętajmy tylko o zachowaniu odpowiedniej konsystencji.
Tak przygotowaną masę formujemy w małe batoniki i układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy około 30 minut w temperaturze 150 stopni C. Teraz można zabrać je do pracy i zjeść podczas drugiego śniadania z jogurtem. Życzę smacznego!