Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Usmażone kostki z mintaja zrobione w sosie pomidorowym.
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18513
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7072
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30653
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18513
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7072
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30653
Składniki
Rozmrożone na sicie kostki smażymy na gorącym oleju z każdej strony na lekko rumiany kolor. Usmażoną rybę wykładamy na talerz a na oleju w którym smażyła się ryba smażymy pokrojone w pół plastry cebule. Ładnie zeszkloną cebulę przekładamy do garnczka, dodajemy pomidory z puszki, pastę rosołową i koncentrat pomidorowy. Wszystkie składniki mieszamy, doprawiamy przyprawami do smaku i gotujemy na małym ogniu kilka minut. Do garnczka dodajemy rybę, powoli mieszamy ją w sosie i kilka minut dusimy. Gotową, ostudzoną rybę wykładamy do pojemnika razem z sosem. Rybę możemy spożywać na ciepło jak i na zimno, jak rybę zrobioną w konserwie. Smacznego !!!