Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
3 składniki. Paluszki grissini, ser mierzwiony i szczypiorek. Czas na porządki po świętach, pomocna będzie tzw. miotła teściowej:)
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1277
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 254
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1277
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 254
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Składniki
Dwa plasterki sera nacinamy z dwóch stron tworząc z jednej strony dłuższe a z drugiej krótsze frędzelki. Lekko marszcząc owijamy je wokół paluszka i obwiązujemy szczypiorkiem.