Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
3 składniki. Paluszki grissini, ser mierzwiony i szczypiorek. Czas na porządki po świętach, pomocna będzie tzw. miotła teściowej:)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113068
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 454
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 795
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 597
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113068
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 454
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 795
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 597
Składniki
Dwa plasterki sera nacinamy z dwóch stron tworząc z jednej strony dłuższe a z drugiej krótsze frędzelki. Lekko marszcząc owijamy je wokół paluszka i obwiązujemy szczypiorkiem.