Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie coś ala leczo, tylko z dodatkiem fasolki szparagowej, polecam na kolację.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10715
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4808
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 923
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9155
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1353
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10715
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4808
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 923
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9155
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1353
Składniki
1. Obcinamy końcówki z fasolki i kroimy na mniejsze kawałki, następnie gotujemy w osolonej wodzie.
2. Po ugotowaniu odlewamy i przekładamy do większego garnka.
3. Paprykę kroimy w cienkie paseczki. Przekładamy do garnka.
4. Cukinie obieramy i kroimy w kostkę, przekładamy do garnka.
5. Kiełbasę natomiast kroimy w kostkę lub półplasterki, prużymy na rozgrzanym oleju, również przekładamy do garnka.
6. Zalewamy woda, doprawiamy paprykę , ewentualnie jak potrzeba solą i gotujemy 20 minut.
7. Na koniec dodajemy koncentrat pomidorowy.
8. Mąkę rozrabiamy z odrobiną zimnej wody i hartujemy leczo, chwile gotujemy
9. Danie gotowe. 10. Smacznego