Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3712
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2043
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5451
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5489
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3712
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2043
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5451
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5489
Składniki
kapustę pokroić drobno, lekko posolić i odstawić na 15 minut, w tym czasie usmarzyć drobno pokrojoną cebulkę na margarynie, wydusić kapustę wrzucić do cebulki wlać szklankę wody i dusić na małym ogniu do miekkości , potem dodać przecier pomidorowy i śmietanę, łyżkę mąki rozmieszać z odrobiną wody wlać do kapusty, doprawić przyprawami i zagotować , dodać pokrojony koperek.