Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2391
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4522
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1575
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 473
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2391
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4522
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1575
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 473
Składniki
kapustę pokroić drobno, lekko posolić i odstawić na 15 minut, w tym czasie usmarzyć drobno pokrojoną cebulkę na margarynie, wydusić kapustę wrzucić do cebulki wlać szklankę wody i dusić na małym ogniu do miekkości , potem dodać przecier pomidorowy i śmietanę, łyżkę mąki rozmieszać z odrobiną wody wlać do kapusty, doprawić przyprawami i zagotować , dodać pokrojony koperek.