Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna. Najlepsza!!!
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 305
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 710
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 728
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 305
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 710
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 728
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Składniki
Kapustę umyj i posiekaj. Zalej dwoma szklankami wody. Dodaj płaską łyżkę soli, miód i przeciśnięty przez praskę czosnek. Gotuj przez kwadrans. Boczek pokrój w kostkę. Podsmaż na patelni. Gdy się zrumieni dodaj mąkę. Dolej trochę wody z kapusty i rozprowadź mąkę. Dodaj do kapusty. Dopraw do smaku sokiem z cytryny, pieprzem i solą. Dodaj posiekany koper. Duś pod przykryciem przez ok. 5 minut.