Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna. Najlepsza!!!
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336657
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3883
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423005
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2542
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336657
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3883
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423005
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2542
Składniki
Kapustę umyj i posiekaj. Zalej dwoma szklankami wody. Dodaj płaską łyżkę soli, miód i przeciśnięty przez praskę czosnek. Gotuj przez kwadrans. Boczek pokrój w kostkę. Podsmaż na patelni. Gdy się zrumieni dodaj mąkę. Dolej trochę wody z kapusty i rozprowadź mąkę. Dodaj do kapusty. Dopraw do smaku sokiem z cytryny, pieprzem i solą. Dodaj posiekany koper. Duś pod przykryciem przez ok. 5 minut.