Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna. Najlepsza!!!
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1341
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1798
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 268
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 593
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1341
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1798
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 268
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 593
Składniki
Kapustę umyj i posiekaj. Zalej dwoma szklankami wody. Dodaj płaską łyżkę soli, miód i przeciśnięty przez praskę czosnek. Gotuj przez kwadrans. Boczek pokrój w kostkę. Podsmaż na patelni. Gdy się zrumieni dodaj mąkę. Dolej trochę wody z kapusty i rozprowadź mąkę. Dodaj do kapusty. Dopraw do smaku sokiem z cytryny, pieprzem i solą. Dodaj posiekany koper. Duś pod przykryciem przez ok. 5 minut.