Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna. Najlepsza!!!
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 1039
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 714
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4528
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 1039
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 714
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4528
Składniki
Kapustę umyj i posiekaj. Zalej dwoma szklankami wody. Dodaj płaską łyżkę soli, miód i przeciśnięty przez praskę czosnek. Gotuj przez kwadrans. Boczek pokrój w kostkę. Podsmaż na patelni. Gdy się zrumieni dodaj mąkę. Dolej trochę wody z kapusty i rozprowadź mąkę. Dodaj do kapusty. Dopraw do smaku sokiem z cytryny, pieprzem i solą. Dodaj posiekany koper. Duś pod przykryciem przez ok. 5 minut.