Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666372
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 154
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 713
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5827
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1003
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 274
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666372
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 154
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 713
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5827
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1003
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 274
Składniki
W przepisie obowiązkowa jest mozzarella, można użyć słonego dodatku. Złożone i sprasowane dłonią kanapki panieruje się tak jak kotlety i smaży na rumiano. Najlepiej smakują podane z sosem ze smażonych pomidorów, lub z sałatką z pomidorów. Niektóre przepisy wspominają o podwójnym panierowaniu!
Smacznego :)