Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1196
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 148
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 465
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1196
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 148
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 465
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Składniki
W przepisie obowiązkowa jest mozzarella, można użyć słonego dodatku. Złożone i sprasowane dłonią kanapki panieruje się tak jak kotlety i smaży na rumiano. Najlepiej smakują podane z sosem ze smażonych pomidorów, lub z sałatką z pomidorów. Niektóre przepisy wspominają o podwójnym panierowaniu!
Smacznego :)