Do góry

Przekąski Przepis na:

„Muchomory” nadziewane (po karpacku)

„Muchomory” nadziewane (po karpacku)

Autor:

Przepisów i artykułów: 2539 Ocena: 18886

Dodano:

Odsłon: 10572

Przekąska dla teściowej.

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
„Muchomory” nadziewane (po karpacku)

Przygotowanie


  1. Wykonanie:

    Jajka ugotować na twardo, obrać, odkroić wierzchy jaj i wyjąć żółtka.
    Następnie żółtka zmielić z szynką, połączyć z chrzanem, ketchupem i doprawić do smaku.

  2. Napełnić przygotowane białka jaj i przykryć czapeczkami z pomidorów. Majonezem ozdobić grzybki jajeczne w kropeczki i wyłożyć je na szczępiastej sałacie.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

minnie 19 lipca 2016 Świetny pomysł :-) a czy kapelusze czymś przymocowujesz czy tylko "trzymają się" za pomocą nadzienia?

3 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń