Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska dla teściowej.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 127
Polecam.
Odsłon: 764
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 105
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 127
Polecam.
Odsłon: 764
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 105
Składniki
Wykonanie: Jajka ugotować na twardo, obrać, odkroić wierzchy jaj i wyjąć żółtka. Następnie żółtka zmielić z szynką, połączyć z chrzanem, ketchupem i doprawić do smaku.
Napełnić przygotowane białka jaj i przykryć czapeczkami z pomidorów. Majonezem ozdobić grzybki jajeczne w kropeczki i wyłożyć je na szczępiastej sałacie.