Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super przepis na smaczną przekąskę.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 525
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16786
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 506
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 525
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16786
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 506
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać ,zetrzeć na tarce wraz z cebulą, wbić jaja i przyprawić. Wędlinę drobno pokroić. Papier ryżowy namoczyć w letniej wodzie i układać w formie do muffinek posmarowanej wcześnie olejem. Napełnić farszem ziemniaczanym do połowy wysokości, następnie ułożyć pokrojoną kiełbasę i przykryć ponownie farszem . Wierzch posmarować olejem i posypać majerankiem.
Piec w piekarniku w temperaturze 180 stopni około 1 godziny. Podawać na ciepło z kwaśną śmietaną.