Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super przepis na smaczną przekąskę.
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5719
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 4150
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 222
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5719
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 4150
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 222
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać ,zetrzeć na tarce wraz z cebulą, wbić jaja i przyprawić. Wędlinę drobno pokroić. Papier ryżowy namoczyć w letniej wodzie i układać w formie do muffinek posmarowanej wcześnie olejem. Napełnić farszem ziemniaczanym do połowy wysokości, następnie ułożyć pokrojoną kiełbasę i przykryć ponownie farszem . Wierzch posmarować olejem i posypać majerankiem.
Piec w piekarniku w temperaturze 180 stopni około 1 godziny. Podawać na ciepło z kwaśną śmietaną.