Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super przepis na smaczną przekąskę.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10692
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4802
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 915
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9132
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10692
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4802
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 915
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9132
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać ,zetrzeć na tarce wraz z cebulą, wbić jaja i przyprawić. Wędlinę drobno pokroić. Papier ryżowy namoczyć w letniej wodzie i układać w formie do muffinek posmarowanej wcześnie olejem. Napełnić farszem ziemniaczanym do połowy wysokości, następnie ułożyć pokrojoną kiełbasę i przykryć ponownie farszem . Wierzch posmarować olejem i posypać majerankiem.
Piec w piekarniku w temperaturze 180 stopni około 1 godziny. Podawać na ciepło z kwaśną śmietaną.