Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak świąt i ulubionego piernika w postaci małych muffinek. Są proste i szybkie do przygotowania. Pyszne, mięciutkie, pachnące przyprawami korzennymi. Mogą być piękną dekoracją świątecznego stołu.
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2258
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 422
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 839
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17352
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2258
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 422
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 839
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17352
Składniki
Jeśli olej kokosowy i miód mamy w postaci stałej to delikatnie rozpuszczamy, studzimy. Wszystkie składniki razem mieszamy łyżką ( lub rózgą) do uzyskania jednolitej masy. Ciasto jest dość gęste i takie ma być. Ciasto nakładamy do papilotek. Pieczemy w 180°C przez ok. 25-30 minut. Czas pieczenia musimy dostosować do swojego piekarnika. Pod koniec pieczenia dobrze jest sprawdzić np. wykałaczką czy babeczki się upiekły. Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej i polewamy muffinki. Dekorujemy według uznania. Smacznego!