Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
I kolejna propozycja muffinek w wytrawnym wydaniu ;)
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 326
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5131
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4900
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45133
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 703
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 326
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5131
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4900
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45133
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 703
Składniki
Na maśle zeszklić cebulę i dodać pokrojone pieczarki, doprawić i usmażyć.
Jajo wymieszać z mlekiem, olejem i jogurtem. Dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i sodą oraz przyprawy i ciasto połączyć. Do papilotek nakładać po łyżce ciasta, pieczarki oraz pokrojoną mozzarellę. Przykryć ciastem.
Piec do mocnego zrumienienia przez o. 25-30 min. w temp. 165 stopni. Można podawać np. na ciepło z ulubionym sosem. Smacznego!