Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
I kolejna propozycja muffinek w wytrawnym wydaniu ;)
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 76
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 76
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Na maśle zeszklić cebulę i dodać pokrojone pieczarki, doprawić i usmażyć.
Jajo wymieszać z mlekiem, olejem i jogurtem. Dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i sodą oraz przyprawy i ciasto połączyć. Do papilotek nakładać po łyżce ciasta, pieczarki oraz pokrojoną mozzarellę. Przykryć ciastem.
Piec do mocnego zrumienienia przez o. 25-30 min. w temp. 165 stopni. Można podawać np. na ciepło z ulubionym sosem. Smacznego!