Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
I kolejna propozycja muffinek w wytrawnym wydaniu ;)
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1757
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 256
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 231
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1757
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 256
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 231
Składniki
Na maśle zeszklić cebulę i dodać pokrojone pieczarki, doprawić i usmażyć.
Jajo wymieszać z mlekiem, olejem i jogurtem. Dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i sodą oraz przyprawy i ciasto połączyć. Do papilotek nakładać po łyżce ciasta, pieczarki oraz pokrojoną mozzarellę. Przykryć ciastem.
Piec do mocnego zrumienienia przez o. 25-30 min. w temp. 165 stopni. Można podawać np. na ciepło z ulubionym sosem. Smacznego!