Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
I kolejna propozycja muffinek w wytrawnym wydaniu ;)
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 210
Przekąska pod tytułem- Zostało mi pół kalafiora.
Odsłon: 139
Dzisiaj danie z podrobów czyli ozorki w sosie chrzanowym , danie proste i łat...
Odsłon: 516
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 210
Przekąska pod tytułem- Zostało mi pół kalafiora.
Odsłon: 139
Dzisiaj danie z podrobów czyli ozorki w sosie chrzanowym , danie proste i łat...
Odsłon: 516
Składniki
Na maśle zeszklić cebulę i dodać pokrojone pieczarki, doprawić i usmażyć.
Jajo wymieszać z mlekiem, olejem i jogurtem. Dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i sodą oraz przyprawy i ciasto połączyć. Do papilotek nakładać po łyżce ciasta, pieczarki oraz pokrojoną mozzarellę. Przykryć ciastem.
Piec do mocnego zrumienienia przez o. 25-30 min. w temp. 165 stopni. Można podawać np. na ciepło z ulubionym sosem. Smacznego!