Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
I kolejna propozycja muffinek w wytrawnym wydaniu ;)
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19782
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 462
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 431
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6825
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242366
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19782
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 462
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 431
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6825
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242366
Składniki
Na maśle zeszklić cebulę i dodać pokrojone pieczarki, doprawić i usmażyć.
Jajo wymieszać z mlekiem, olejem i jogurtem. Dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i sodą oraz przyprawy i ciasto połączyć. Do papilotek nakładać po łyżce ciasta, pieczarki oraz pokrojoną mozzarellę. Przykryć ciastem.
Piec do mocnego zrumienienia przez o. 25-30 min. w temp. 165 stopni. Można podawać np. na ciepło z ulubionym sosem. Smacznego!