Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marchewkę z groszkiem znamy wszyscy. W polskiej kuchni to klasyk wśród dodatk...
Odsłon: 500
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 98
Ten przepis idealnie sprawdzi się w momencie, kiedy zabrakło Wam pieczywa i n...
Odsłon: 17879
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 5804
Prostaczek to – jak sama nazwa wskazuje – bardzo proste ciasto: zarówno jeśli...
Odsłon: 2941
Marchewkę z groszkiem znamy wszyscy. W polskiej kuchni to klasyk wśród dodatk...
Odsłon: 500
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 98
Ten przepis idealnie sprawdzi się w momencie, kiedy zabrakło Wam pieczywa i n...
Odsłon: 17879
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 5804
Prostaczek to – jak sama nazwa wskazuje – bardzo proste ciasto: zarówno jeśli...
Odsłon: 2941
Składniki
makaron ugotować al dente. Mięso umyć i zmielić. Na patelni rozgrzać trochę tłuszczu, przyrumienić cebulę dodać mięso mielone, podsmażyć, następnie dodać pieczarki razem wymieszać doprawić do smaku i chwilę razem podsmażyć aż odparuje woda.
Do muszli ponakładać przygotowany farsz na wierzchu każdej muszli położyć kawałek żółtego sera i posypać tymiankiem. Wstawić do piekarnika i zapiekać ok 10-15 minut. Po wyjęciu z piekarnika na każdej muszli zrobić kleksa z ketchupu. Smacznego