Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1593
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1357
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1404
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1391
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1593
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1357
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1404
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1391
Składniki
makaron ugotować al dente. Mięso umyć i zmielić. Na patelni rozgrzać trochę tłuszczu, przyrumienić cebulę dodać mięso mielone, podsmażyć, następnie dodać pieczarki razem wymieszać doprawić do smaku i chwilę razem podsmażyć aż odparuje woda.
Do muszli ponakładać przygotowany farsz na wierzchu każdej muszli położyć kawałek żółtego sera i posypać tymiankiem. Wstawić do piekarnika i zapiekać ok 10-15 minut. Po wyjęciu z piekarnika na każdej muszli zrobić kleksa z ketchupu. Smacznego