Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36658
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3701
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 544
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2936
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36658
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 3701
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 544
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2936
Składniki
makaron ugotować al dente. Mięso umyć i zmielić. Na patelni rozgrzać trochę tłuszczu, przyrumienić cebulę dodać mięso mielone, podsmażyć, następnie dodać pieczarki razem wymieszać doprawić do smaku i chwilę razem podsmażyć aż odparuje woda.
Do muszli ponakładać przygotowany farsz na wierzchu każdej muszli położyć kawałek żółtego sera i posypać tymiankiem. Wstawić do piekarnika i zapiekać ok 10-15 minut. Po wyjęciu z piekarnika na każdej muszli zrobić kleksa z ketchupu. Smacznego