Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 03-01-2018
Bardzo proste w przygotowaniu, smaczne i efektowne muszle z tuńczykiem i warzywami.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119065
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8846
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3203
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2870
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119065
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8846
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3203
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2870
Składniki
Muszle gotujemy w osolonej wodzie z odrobiną oleju. Wyjmujemy i czekamy aż przestygną. Następnie do miski wkładamy pokrojone w drobna kosteczkę jajko, paprykę, ogórka. Dokładamy odsączonego tuńczyka, kukurydzę. Dodajemy majonez i musztardę - wszystko razem mieszamy. Do każdej muszli nakładamy łyżkę farszu i posypujemy koperkiem.