Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 03-01-2018
Bardzo proste w przygotowaniu, smaczne i efektowne muszle z tuńczykiem i warzywami.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13170
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2529
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3683
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4629
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13170
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2529
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3683
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4629
Składniki
Muszle gotujemy w osolonej wodzie z odrobiną oleju. Wyjmujemy i czekamy aż przestygną. Następnie do miski wkładamy pokrojone w drobna kosteczkę jajko, paprykę, ogórka. Dokładamy odsączonego tuńczyka, kukurydzę. Dodajemy majonez i musztardę - wszystko razem mieszamy. Do każdej muszli nakładamy łyżkę farszu i posypujemy koperkiem.