Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 03-01-2018
Bardzo proste w przygotowaniu, smaczne i efektowne muszle z tuńczykiem i warzywami.
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 19
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 15
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21650
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 80
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 19
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 15
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21650
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 80
Składniki
Muszle gotujemy w osolonej wodzie z odrobiną oleju. Wyjmujemy i czekamy aż przestygną. Następnie do miski wkładamy pokrojone w drobna kosteczkę jajko, paprykę, ogórka. Dokładamy odsączonego tuńczyka, kukurydzę. Dodajemy majonez i musztardę - wszystko razem mieszamy. Do każdej muszli nakładamy łyżkę farszu i posypujemy koperkiem.