Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muszle makaronowe faszerowane sałatką
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10422
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6010
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5317
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12862
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4602
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10422
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6010
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5317
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12862
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4602
Składniki
Fileta podkroić drobno, przyprawić solą oraz pieprze lub ulubionymi przyprawami np. gyros. Podsmażyć na niewielkiej ilości oleju. Muszle makaronowe ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Pora drobno pokroić, posolić i wygnieść w dłoniach lub widelcem. Odstawić na 3 minuty. W tym czasie pokroić i przełożyć do miski ogórki, paprykę, szczypiorek. Dodać pora, filet z kurczaka. Doprawić solą oraz pieprzem. Dodać majonez i całość wymieszać. Gotową sałatką nafaszerować zimne muszle makaronowe. Udekorować szczypiorkiem i pietruszką, Smacznego!