Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna przystawka na świąteczny stół. Polecam.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12274
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1384
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13036
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5203
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12274
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1384
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13036
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5203
Składniki
Wykonanie pasty: Obrane jajka ze skorupek kroimy w kostkę, tuńczyka osączamy z sosu i lekko rozdrabniamy widelcem. Por kroimy w drobną kostkę. Wszystkie składniki umieszczamy w głębokim talerzu, mieszamy. Dodajemy majonez, musztardę i ketchup, doprawiamy pieprzem ziołowym i solą, mieszamy.
Wykonanie przystawki z muszli i pasty: Ugotowane i ostudzone muszle nadziewamy pastą z tuńczyka i jajek. Nadziane muszle układamy na talerzyku w kształcie kwiatka. W środku umieszczamy dekoracje zrobioną z plasterków rzodkiewki. Z kawałka młodego, zielonego pora wycinamy 16 cienkich pasków i umieszczamy w każdej muszli po 2 paski zielone. Smacznego!!!