Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna przystawka na świąteczny stół. Polecam.
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25450
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19099
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 21595
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25450
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19099
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 21595
Składniki
Wykonanie pasty: Obrane jajka ze skorupek kroimy w kostkę, tuńczyka osączamy z sosu i lekko rozdrabniamy widelcem. Por kroimy w drobną kostkę. Wszystkie składniki umieszczamy w głębokim talerzu, mieszamy. Dodajemy majonez, musztardę i ketchup, doprawiamy pieprzem ziołowym i solą, mieszamy.
Wykonanie przystawki z muszli i pasty: Ugotowane i ostudzone muszle nadziewamy pastą z tuńczyka i jajek. Nadziane muszle układamy na talerzyku w kształcie kwiatka. W środku umieszczamy dekoracje zrobioną z plasterków rzodkiewki. Z kawałka młodego, zielonego pora wycinamy 16 cienkich pasków i umieszczamy w każdej muszli po 2 paski zielone. Smacznego!!!