Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna przystawka na świąteczny stół. Polecam.
Wykonanie pasty:
Obrane jajka ze skorupek kroimy w kostkę, tuńczyka osączamy z sosu i lekko rozdrabniamy widelcem. Por kroimy w drobną kostkę. Wszystkie składniki umieszczamy w głębokim talerzu, mieszamy. Dodajemy majonez, musztardę i ketchup, doprawiamy pieprzem ziołowym i solą, mieszamy.
Wykonanie przystawki z muszli i pasty:
Ugotowane i ostudzone muszle nadziewamy pastą z tuńczyka i jajek. Nadziane muszle układamy na talerzyku w kształcie kwiatka. W środku umieszczamy dekoracje zrobioną z plasterków rzodkiewki. Z kawałka młodego, zielonego pora wycinamy 16 cienkich pasków i umieszczamy w każdej muszli po 2 paski zielone.
Smacznego!!!
idealny obiad, kolacja lub przekąska na imprezę
Odsłon: 49463
Pyszna klasyka. Z dodatkiem cukinii są wyjątkowe delikatne i smaczne.
Odsłon: 7449
lekkie , aromatyczne danie, takie typowo letnie
Odsłon: 2024
Bardzo smaczna wędlina, idealna do sporządzania smacznych kanapek.
Odsłon: 2829
Lekki, smaczny deser na letnie popołudnie. Bez cukru, z pysznych polskich tr...
Odsłon: 43
CALZONE to nic innego jak ciasto drożdżowe nadziewane pysznym mięsnym farszem.
Odsłon: 47
Pyszny i szybki sposób na deser.Wystarczy ubić śmietanę Śnieżkę dodać owoce,...
Odsłon: 538
Dzisiejsza propozycja obiadowa to karkówka oraz mój ulubiony na takie upały j...
Odsłon: 215
Bardzo smaczna wędlina, idealna do sporządzania smacznych kanapek.
Odsłon: 2829
Lekki, smaczny deser na letnie popołudnie. Bez cukru, z pysznych polskich tr...
Odsłon: 43
CALZONE to nic innego jak ciasto drożdżowe nadziewane pysznym mięsnym farszem.
Odsłon: 47
Pyszny i szybki sposób na deser.Wystarczy ubić śmietanę Śnieżkę dodać owoce,...
Odsłon: 538
Dzisiejsza propozycja obiadowa to karkówka oraz mój ulubiony na takie upały j...
Odsłon: 215
Składniki
Wykonanie pasty: Obrane jajka ze skorupek kroimy w kostkę, tuńczyka osączamy z sosu i lekko rozdrabniamy widelcem. Por kroimy w drobną kostkę. Wszystkie składniki umieszczamy w głębokim talerzu, mieszamy. Dodajemy majonez, musztardę i ketchup, doprawiamy pieprzem ziołowym i solą, mieszamy.
Wykonanie przystawki z muszli i pasty: Ugotowane i ostudzone muszle nadziewamy pastą z tuńczyka i jajek. Nadziane muszle układamy na talerzyku w kształcie kwiatka. W środku umieszczamy dekoracje zrobioną z plasterków rzodkiewki. Z kawałka młodego, zielonego pora wycinamy 16 cienkich pasków i umieszczamy w każdej muszli po 2 paski zielone. Smacznego!!!
Przepisy Przekąski
Przekąski
Nadziewane kwiaty cukinii
Przekąski
Carpaccio z buraka
Przekąski
Smażone kwiaty cukinii
Przekąski
Duszona cukinia z marchewką i pomidorami
Nadziewane kwiaty cukinii
Cukiniowych wariacji na placki, pasztety i inne rarytasy jest mnóstwo. Jednak...
Odsłon: 3630
Carpaccio z buraka
Dzisiaj coś lekkiego ale bardzo smacznego i dającego kolorytu na przyjęciu.
Odsłon: 239