Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwykłe pieczarki o trochę innym smaku.
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 25
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 101
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 690
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 68
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 25
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 101
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 690
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 68
Składniki
Pieczarki oczyścić, delikatnie usunąć nóżki.
Na maśle zeszklić posiekaną drobno cebulę, dodać pokrojone w kosteczkę nóżki pieczarek, posolić, dusić do miękkości.
Do cebulki i nóżek dodać posiekane jajko, natkę pietruszki i szczypiorek. Wymieszać, doprawić solą i pieprzem.
Pieczarki nadziewać powstałą masą. Doły grzybków obtoczyć w jajku i bułce. śmażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor.
Podawać ciepłe.