Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwykłe pieczarki o trochę innym smaku.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 865
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5893
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9720
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 865
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5893
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9720
Składniki
Pieczarki oczyścić, delikatnie usunąć nóżki.
Na maśle zeszklić posiekaną drobno cebulę, dodać pokrojone w kosteczkę nóżki pieczarek, posolić, dusić do miękkości.
Do cebulki i nóżek dodać posiekane jajko, natkę pietruszki i szczypiorek. Wymieszać, doprawić solą i pieprzem.
Pieczarki nadziewać powstałą masą. Doły grzybków obtoczyć w jajku i bułce. śmażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor.
Podawać ciepłe.