Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne,zdrowe i kolorowe na talerzu:)
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2715
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1241
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 702
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 57
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2715
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1241
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 702
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 57
Składniki
z pomidora scinamy tzw.daszki i wydrazamy (najwygodniej mala lyzeczka) tak aby nie uszkodzic skory; przygotowujemy farsz pieczarki podsmazamy z cebulka, ser trzemy na drobnej tarce, boczek posiekany na drobne paseczki podsmazamy; wydrazone pomidory kolejno wypelniamy ;ser zolty, boczek, ser zolty, pieczarki- po czym przykrywamy daszkiem z pomidora( pozostal po odcieciu przy wydrazaniu) ; zapiekamy w piekarniku okolo 10 min w temp. 200 stopniu C:)