Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne,zdrowe i kolorowe na talerzu:)
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17633
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1771
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15270
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5054
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9008
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17633
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1771
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15270
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5054
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9008
Składniki
z pomidora scinamy tzw.daszki i wydrazamy (najwygodniej mala lyzeczka) tak aby nie uszkodzic skory; przygotowujemy farsz pieczarki podsmazamy z cebulka, ser trzemy na drobnej tarce, boczek posiekany na drobne paseczki podsmazamy; wydrazone pomidory kolejno wypelniamy ;ser zolty, boczek, ser zolty, pieczarki- po czym przykrywamy daszkiem z pomidora( pozostal po odcieciu przy wydrazaniu) ; zapiekamy w piekarniku okolo 10 min w temp. 200 stopniu C:)