Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszne nadziane ziemniaczki , które swoim smakiem zachęcają nas do szybkiego zjadania dlatego bardzo szybko znikają ze stołu.
nóż, deska, folia aluminiowa, gąbka do szorowania ziemniaków,
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 33
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 651
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 10850
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2323
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 33
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 651
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 10850
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2323
Składniki
Ziemniaki wyszoruj bardzo dokładnie pod bieżącą wodą. Boczek pokrój w kwadraty. Cebule obierz i pokrój w plasterki. Ziemniaki ponacinaj w poprzek, w nacięcia powkładaj plasterki boczku i cebuli, oprósz pieprzem i solą. Zapiekaj w nagrzanym piekarniku do 180 stopni, około 60 min. 15 min. przed końcem zapiekania folie rozwiń , na dwóch ziemniaki połóż po plasterku sera , zapiekaj do momentu roztopienia sera. czas przygotowania ok. 40 minut + czas zapiekania