Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne i nietrudne do przyrzadzenia.
Polecam. Podstawą jest dobry twaróg z dobrymi dodatkami.
Odsłon: 704
Pamiętam, jak babcia piekła chleb w swoim małym, przytulnym domku na wsi, w p...
Odsłon: 174
Pyszny i aksamitny sernik z korzennymi ciasteczkami i kremem Lotus, To wszyst...
Odsłon: 488
Polecam. Podstawą jest dobry twaróg z dobrymi dodatkami.
Odsłon: 704
Pamiętam, jak babcia piekła chleb w swoim małym, przytulnym domku na wsi, w p...
Odsłon: 174
Pyszny i aksamitny sernik z korzennymi ciasteczkami i kremem Lotus, To wszyst...
Odsłon: 488
Składniki
Ziemniaki dokladnie myjemy,nastepnie gotujemy je w koszulkach w osolonej wodzie przez ok 20 minut.Gdy wystygna przekrajamy ostroznie wzdluz i delikatnie lyzeczka wyciagamy wydrazyny uwazajac aby nie uszkodzic skorki.
Wydrazyny wkladamy do miski i rozdrabniamy widelcem dodajemy potarty zolty ser,maslo,sol pieprz,smietane,zielona cebulke.
Tak gotowym farszem nadziewamy ziemniaki dociskamy widelcem aby farsz dobrze przywarl i na kazdego ziemniaka kladziemy kawalek masla.
Wkaldamy do wczesniej nagrzanego piekarnika na ok 10-15 minut.Podajemy cieple