Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super aromatyczne naleśniki.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17743
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1836
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15511
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6790
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17743
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1836
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15511
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6790
Składniki
Wykonanie: Szpinak włożyć do rondelka i odparować na wolnym ogniu. Żółty ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Na rozgrzanym maśle zrumienić drobno posiekaną cebulę, dodać szpinak wymieszany ze śmietanką i mieszając odparować do końca. Następnie przyprawić do smaku, ułożyć na naleśnikach i posypać połową sera. Zwinąć posypać pozostałym serem, polać tłuszczem i zapiec w piekarniku w temperaturze 220 stopni przez 15 minut.