Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super aromatyczne naleśniki.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10371
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336720
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4204
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423393
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10371
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336720
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4204
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423393
Składniki
Wykonanie: Szpinak włożyć do rondelka i odparować na wolnym ogniu. Żółty ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Na rozgrzanym maśle zrumienić drobno posiekaną cebulę, dodać szpinak wymieszany ze śmietanką i mieszając odparować do końca. Następnie przyprawić do smaku, ułożyć na naleśnikach i posypać połową sera. Zwinąć posypać pozostałym serem, polać tłuszczem i zapiec w piekarniku w temperaturze 220 stopni przez 15 minut.