Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super aromatyczne naleśniki.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336651
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3816
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422940
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2527
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336651
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3816
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422940
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2527
Składniki
Wykonanie: Szpinak włożyć do rondelka i odparować na wolnym ogniu. Żółty ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Na rozgrzanym maśle zrumienić drobno posiekaną cebulę, dodać szpinak wymieszany ze śmietanką i mieszając odparować do końca. Następnie przyprawić do smaku, ułożyć na naleśnikach i posypać połową sera. Zwinąć posypać pozostałym serem, polać tłuszczem i zapiec w piekarniku w temperaturze 220 stopni przez 15 minut.