Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super aromatyczne naleśniki.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14393
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1672
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16488
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6627
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14393
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1672
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16488
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6627
Składniki
Wykonanie: Szpinak włożyć do rondelka i odparować na wolnym ogniu. Żółty ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Na rozgrzanym maśle zrumienić drobno posiekaną cebulę, dodać szpinak wymieszany ze śmietanką i mieszając odparować do końca. Następnie przyprawić do smaku, ułożyć na naleśnikach i posypać połową sera. Zwinąć posypać pozostałym serem, polać tłuszczem i zapiec w piekarniku w temperaturze 220 stopni przez 15 minut.